Pulsify: Yksinkertaisesti täynnä elämää

Malli suihkuttaa mattamustalla hansgrohe-käsisuihkulla.
hansgrohen uutuudet

Verrattomia suihkuelämyksiä kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Haluatko upeita hyvänolon hetkiä veden parissa, vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan tilava? hansgrohe on kehittänyt sinulle Pulsify-suihkun. Moderni suihkuperhe kietoo kehosi mikrohienon PowderRainin sisään ja mukautuu optimaalisesti tilaan – vaikka kuinka pieneen. Nauti verrattomista suihkuelämyksistä, hauskoista mukavuustoiminnoista ja yksilöllisistä designyhdistelmistä!

Toisiaan virkistävä, toisiaan rentouttava, aina ihastuttava

Tyhjennä mieli ja nauti hetkestä. Suihkun alla oleskelu on kuin sukellus toiseen maailmaan. Aamuisin aloitat päivän virkistyneenä ja iltaisin rentoudut arjen stressistä – tulet suihkusta aina kuin uudestisyntyneenä. Koe tämä Pulsify-suihkussa, joka on hansgrohen suihkuperheen uusi jäsen. Lahjoita itsellesi vertaansa vailla olevia suihkuhetkiä.

PowderRain – ainutlaatuinen rentoutumiselämys

Pulsify-suihkut muuttavat veden lukemattomista mikropisaroista koostuvaksi pehmeäksi hunnuksi. Suihku kietoutuu kehosi ympärille hellävaraisesti ja äänettömästi kuin kuiskaus, jotta mieli ja keho voivat rentoutua miellyttävästi. hansgrohe on nimennyt tämän suihkumuodon PowderRainiksi. Pulsify hemmottelee sinua tällä suihkumuodolla kahdella eri intensiivisyydellä. Tunnet olosi todella hyväksi.

Tunteellinen hansgrohe-video Pulsify-hanasarjasta.

Vieläkin ainutlaatuisemmat Pulsify-suihkut

Asennetun hyvän olon kertoimen lisäksi Pulsify vakuuttaa myös ajattoman kauniilla muotoilullaan, runsaalla mukavuudellaan ja vedensäästöllä sekä korkealla hansgrohe-laadulla:

  • Mattamusta, mattavalkoinen vai kromi? Modernit hanapinnat tekevät kylpyhuoneesi sisustuksesta persoonallisen ja originellin.
  • Valitse lisää yksilöllisyyttä suihkuusi muotokauniiden pinta- ja piiloasennusmallien avulla.
  • Select-teknologialla ohjaat haluamaasi suihkumuotoa helposti napin painalluksella.
  • EcoSmart-teknologia tekee ympäristöystävällisistä suihkuista ihanan säästäväisiä. Näin kulutat huomattavasti vähemmän vettä ja energiaa. 
  • QuickClean -ominaisuuden ansiosta raaputat kalkin helposti pois – tuotteet pysyvät hoidettuina ja pitkäikäisinä.

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi