Pulsify S: Yksinkertaisesti täynnä elämää

Malli suihkuttaa mattamustalla hansgrohe-käsisuihkulla.
hansgrohen uutuudet

Verrattomia suihkuelämyksiä kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

 

Haluatko ihania hyvänolon hetkiä veden parissa, vaikka kylpyhuoneesi ei olisikaan tilava? hansgrohe on kehittänyt sinulle Pulsify S-suihkun. Moderni suihkuperhe kietoo kehosi mikrohienon PowderRainin sisään ja suihkukokonaisuus mukautuu optimaalisesti vaikka kuinka pieneen tilaan. Nauti suihkuelämyksistä, hauskoista suihkutoiminnoista ja yksilöllisistä designyhdistelmistä!

Joskus virkistävä, toisinaan rentouttava, aina ihastuttava

Tyhjennä mieli ja nauti hetkestä. Suihkun alla oleskelu on kuin sukellus toiseen maailmaan. Aamuisin aloitat päivän virkistyneenä ja iltaisin rentoudut arjen stressistä – tulet suihkusta kuin uudestisyntyneenä. Koe tämä Pulsify-suihkussa, joka on hansgrohen suihkuperheen uusi jäsen. Luo itsellesi vertaansa vailla olevia suihkuhetkiä.

PowderRain – ainutlaatuinen rentoutumisen tunne

Pulsify-suihkut muuttavat veden lukemattomista mikropisaroista koostuvaksi pehmeäksi hunnuksi. Suihku kietoutuu kehosi ympärille hellävaraisesti ja äänettömästi kuin kuiskaus, jotta mieli ja keho voivat rentoutua. hansgrohe on nimennyt tämän suihkumuodon PowderRainiksi. Pulsify hemmottelee sinua tällä suihkumuodolla kahdella eri intensiivisyydellä. Tunnet olosi todella hyväksi.

Vieläkin ainutlaatuisemmat Pulsify S-suihkut

Mikä tekee Pulsify S -suihkuista ainutlaatuisia? Pulsify S tekee vaikutuksen ajattoman kauniilla muotoilullaan, erinomaisella käyttömukavuudella ja vedensäästöllä sekä korkealla hansgrohe-laadulla:

  • Mattamusta, mattavalkoinen vai kromi? Modernit värit tekevät kylpyhuoneen sisustuksesta persoonallisen ja originellin.
  • Select-teknologialla ohjaat haluamaasi suihkumuotoa helposti napin painalluksella.
  • Ympäristöystävälliset suihkut ovat taloudellisia EcoSmart-teknologian ansiosta käytät huomattavasti vähemmän vettä ja energiaa. 
  • QuickClean -ominaisuuden ansiosta pyyhit kalkin helposti pois – tuotteet ovat huolletut ja pitkäikäiset.

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi