Kalkin poistaminen suihkupäästä: Puhdasta vesinautintoa varten

Kun poistat kalkin säännöllisesti sadesuihkustasi tai käsisuihkustasi, voit iloita vesinautinnosta kauan. Tästä ohjeartikkelista löydät hyödyllisiä vinkkejä kalkin poistoon ja tuotteiden puhdistamiseen. Opi, miten voit puhdistaa yläsuihkun, käsisuihkun tai sivusuihkun nopeasti, varovasti ja helposti kalkista – näin se sädehtii kuin ensimmäisenä päivänä.

Poista kalkki oikein: Näin pidät suihkusi kiiltävänä

hansgrohen kalkiton käsisuihku.
Oikein hoidetut pinnat ja moitteeton toiminta tekevät päivittäisestä suihkusta puhtaan nautinnon.
hansgrohen korkealaatuinen suihku huolehtii puhtaasta nautinnosta kylpyhuoneessa. Älä anna kalkin pilata iloasi, ja puhdista suihkupää oikein. Se on todella helppoa. Seuraavilla hoitovinkeillä ja puhdistussuosituksilla suihkusi näyttää kauniilta ja toimii aina moitteettomasti.

Päihitä kalkki, vältä vauriot: Toimi näin

Väärät puhdistusmenetelmät ja -välineet voivat aiheuttaa vaurioita suihkussasi. Takuu ei kata näitä vaurioita. Noudata siis aina seuraavia suosituksia.

Oikea pävittäinen käyttö:

  • Suihkut, jotka on varustettu QuickClean-teknologialla on puhdistettava säännöllisesti hieromalla silikonisia suuttimia sormella, vaikkapa suihkun aikana. Tämä poistaa kalkin suuttimista ja vesisuihku pysyy kohdistettuna eikä sirota vettä ympäriinsä.
  • Aina käytön jälkeen jätä yläsuihku ja käsisuihku pidikkeeseen - jos mahdollista - noin 45 asteen kulmaan. Näin suihkupään sisällä oleva vesi pääsee valumaan pois jättäen vähemmän kalkkia jälkeensä.
  • Huuhtele suihku aina puhtaalla vedellä mikäli suihku on ollut kosketuksissa saippuaan, shampooseen ym. Suihkun pintaan jäävät kemikaalit syövyttävät pintamateriaaleja ajan mittaan.

Oikea puhdistusväline:

  • Käytä pehmeää ja puhdasta liinaa. Älä käytä koskaan hankaavia välineitä, kuten hankaussieniä tai mikrokuituliinoja.
  • Älä käytä höyrypuhdistimia, sillä korkeat lämpötilat saattavat vaurioittaa suihkua.

Sopiva puhdistusaine:

  • Käytä vain helliä puhdistusaineita, esimerkiksi sitruunahappopohjaisia aineita.
  • Älä käytä puhdistusaineita, jotka sisältävät suolahappoa, muurahaishappoa, kloorivalkaisulipeää tai etikkahappoa, sillä nämä saattavat aiheuttaa vakavia vaurioita. Puhdistusaineita, jotka sisältävät fosforihappoa, saa käyttää vain rajoitetusti. Älä koskaan sekoita eri puhdistusaineita keskenään!
  • Älä suihkuta suihkepuhdistusaineita koskaan suoraan suihkuun. Pesuaine tulee suihkepullosta niin kovalla paineella, että pesuaine voi tunkeutua tuotteen pinnan alle ja aiheuttaa vaurioita.
  • Suihkuta siis puhdistusaine aina pehmeään liinaan ja pyyhi sillä pinnat puhtaiksi.
  • Huuhtele suihkut puhdistuksen jälkeen huolellisesti runsaalla puhtaalla vedellä perusteellisesti.

Puhdistusohjeet erityisesti yläsuihkua varten

Käytännöllinen: Monet hansgrohen suihkut voidaan irrottaa helposti puhdistusta varten ja poistaa näin kalkki helposti.

Monissa hansgrohen suihkuissa yläsuihkun voit irrottaa helposti. Suihkusiivilä on usein jopa astianpesukoneenkestävä. Näin puhdistus on todella helppoa.

Jos yläsuihkun kulma on säädettävä, suosittelemme, että kallistat suihkun käytön jälkeen. Näin suihkupään sisään jäänyt vesi pääsee valumaan pois ja suihkuun jää vähemmän kalkkijäämiä.

Tiedot siitä, mitkä puhdistusohjeet pätevät yläsuihkuusi, käsisuihkuusi ja sivusuihkuusi, löydät kunkin tuottee asennusohjeesta. Voit tarkastella ja ladata tietoja tuotesivulta. Muut ohjeet löydät huoltovideolta:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi