Tuki häiriöiden yhteydessä

Varaosat & korjaus

Täältä löydät hyviä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien korjausta ja varaosien vaihtoa. Valitse jokin alla olevista kysymyksistä ja tutustu vastaukseen.

Mistä löydän hansgrohen varaosia?

Tietoja varaosista löydät varaosaluettelostamme. Löydät sieltä myös asennusohjeet ja puhdistussuositukset.

Miten kauan varaosia on saatavilla tuotteen loppumisen jälkeen?

Varmistamme varasosien ostomahdollisuuden 15 vuotta tuotteen myynnin päättymisen jälkeen.

Mistä löydän hansgrohe-tuotteiden varaosaluettelon, mittapiirustukset ja asennusohjeet?

Tietoja varaosista ja teknisistä julkaisuista, kuten mittapiirustuksista, asennus- tai huolto-ohjeista, löydät merkkimme sivustolta osoitteesta www.hansgrohe.fi suoraan kunkin tuotteen yhteydestä.

Oletko saniteettialan ammattilainen ja tarvitset tarkkoja tietoja tuotemerkkien AXOR ja hansgrohe tuotteista? Vieraile siinä tapauksessa ammattilaiskumppaneiden portaalissa. PRO-verkkosivustoltamme löydät kattavan tuotekuvaston, kylpyhuoneen suunnittelutietoja, vinkkejä ja niksejä neuvontaan, suunnitteluun ja asennukseen sekä paljon muuta.

Kenelle voin tehdä valituksen hansgrohella?

hansgrohe myy tuotteitaan jakelijoiden ja jälleenmyyjien kautta asiakkailleen. Tästä syystä asiakas voi esittää takuuvaatimuksen ensisijaisesti tuotteen myyjälle eli jälleenmyyjälle. Takuuvatimusta ei siis esitetä valmistajalle. Ota tästä syystä yhteyttä ensimmäisinä kahtena takuuvuotena sopimuskumppaniisi ja sen jälkeen meihin.

Voinko lähettää hansgrohe-tuotteeni korjaukseen?

Tuotteen lähettäminen korjaukseen ei valitettavasti ole mahdollista. Ota yhteyttä asentajaasi. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjähausta.

Mitä voin tehdä, kun lämmin- ja kylmävesiputket ovat vaihtuneet keskenään?

Voidaksemme tarkistaa, voidaanko hanan vesivirtausta korjata, tarvitsemme tuotenumeron tai valokuvan tuotteesta. Lähetä meille tiedot yhteydenottolomakkeella.

Käsisuihkustani/suihkustani tippuu vettä. Mitä voin tehdä?

Jos suihku ei tyhjene ollenkaan tai kokonaan suihkussa käynnin jälkeen, saattaa olla, että se tapahtuu vasta joidenkin minuuttien tai tuntien jälkeen. 
Tämä riippuu veden pintajännityksestä. Siksi kehotamme kokeilemaan seuraavia vinkkejä:

  • Mikäli yläsuihku on varustettu kuulanivelellä, voit nopeuttaa tyhjentymistä asettamalla suihkun vinoon suihkuttamisen jälkeen.
  • Myös varovainen suihkusuutinten pyyhkäisy suihkukopin kuivauslastalla tai kädellä nopeuttaa suihkujen tyhjenemistä, sillä veden pintajännitys rikkoutuu.
  • Tämän lisäksi suosittelemme suihkujen säännöllistä kalkinpoistoa, sillä myös tämä voi vaikuttaa positiivisesti tyhjentymiseen. Ammattimaisen kalkinpoiston ohje löytyy tällä videolla.

Piiloasennetun amme- ja suihkuhanan vaihdin ei palaudu automaattisesti lähtöasentoonsa. Mitä pitää tehdä?

Vaihtimen O-rengas tai työnnin on joko likainen tai rasvaamaton. Molemmat tulee – mikäli tarpeellista – puhdistaa ja rasvata silikonirasvalla.

Pesuallashanasta virtaa vain vähän vettä. Mitä voin tehdä?

Likainen poresuutin voi olla syynä alhaiseen virtaustehoon. Puhdistus esitellään täällä tarkemmin.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi