Eleganttia yksilöllisyyttä

Ylellinen kylpyhuone luovalla muotoilulla ja modernilla teknologialla

Ylellinen kylpyhuone ilmaisee luovan suunnittelun iloa. Rohkeat väri- ja materiaaliyhdistelmät kertovat yksilöllisestä tyylistä ja huolehtivat elävästä sisustuksesta. Ainutkertainen muotoilu vaikuttaa sekä kotoiselta että toiminnalliselta. Eleganttien hanojen moderni luonne korostuu muodon ja toiminnon harmonisen yhdistelmän ansiosta.

Ylellinen kylpyhuone, luova design ja arvokkaat hanat.
Moderni kylpyhuone, yksilöllinen tyyli

Ylellinen kylpyhuonedesign, jossa on valikoituja sävyjä ja toiminnallista mukavuutta

Arvostatko luovaa tyyliä? Haluaisitko suunnitella uuteen tai remontoituun kotiisi ylellisen kylpyhuoneen, jossa on ainutlaatuinen sisustus? Suosi siinä tapauksessa poikkeuksellisia väriyhdistelmiä ja panosta yllättävien materiaaliyhdistelmien tuottamiin hämmästyttäviin efekteihin. Tummat suurikokoiset kaakelit muodostavat elegantin pohjan ylelliselle sisustukselle. Voimakkaan okranväriset seinäpinnat muodostavat eloisan kontrastin alueiden kanssa, joiden laatoitus on kivenharmaa tai vaalea tai joiden rappaus on puhtaanvalkoinen. Kylpyhuonekalusteiden puun pehmeä ilme täydentää harmonisen yhteispelin. Akryylilasista valmistetut pienhuonekalut ja lamput luovat epätavallisella muotokielellään yksilöllisiä nyansseja. Klassinen ruutuikkuna päästää runsaasti päivänvaloa huoneeseen ja tukee ainutkertaisen muotoilun vaikutusta. Leveä ikkunapenkki toimii tilaa säästävänä säilytystasona kylpyhuonetarvikkeille.

Moderni teknologia moderniin vesinautintoon

Talis-sarjan hanat tuovat orgaanisilla muodoillaan luonnollista eleganssia ja toiminnallista tarkkuutta ylellisesti sisustettuun kylpyhuoneeseen. Pesualtaalla ohjaat vettä intuitiivisella painikkeella (Select). Kynnyksettömän suihkun filigraanisen lasiseinän takana Croma Showerpipe -ylä- ja käsisuihku luovat tyylikkäitä valkoisia ja kromisia muotoilusävyjä. Innovatiiviset teknologiat huolehtivat mukavasta ja ympäristöystävällisestä vesinautinnosta.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi