Kaunis muotoilu, säästeliäs kulutus: hansgrohe Crometta.
37 Hakutulosta
hansgrohen opas

Remontoi kylpyhuone onnistuneesti

Kylpyhuoneen remontointi on helpompaa kuin kuvittelet. Lue hansgrohen oppaasta, miten hyvällä suunnittelulla luot enemmän mukavuutta ja muutat kylpyhuoneesi hyvänolon kylpyhuoneeksi.

Suuri suihkumukavuus ja raikas ulkonäkö

hansgrohe Crometta: Aito muotoilusuuruus pienellä rahalla

Cromettalla tutustut suureen suihkuperheeseen, joka tarjoaa korkealaatuista ja raikasta designia. Nauti Cromettan käsi- ja yläsuihkujen, suihkusettien ja Showerpipe-suihkujen houkuttelevasta hinta-laatusuhteesta. hansgrohe tarjoaa aina ensiluokkaista laatua sekä kestäviä ja luotettavia tuotteita. Ympäristöystävällinen EcoSmart-teknologia vähentää veden kulutusta ja on siten kestävä ratkaisu rakentamiseen tai remontointiin.

Vettä säästävät suihkupäät: Cromettalla voit valita laajasta valikoimasta

Crometta-mallistoissa on runsaasti vettä säästäviä suihkuja, joiden erityiset suihkusuuttimet ja virtauksen rajoitin alentavat veden kulutusta mahdollisimman tehokkaasti. EcoSmart-käsisuihkujen virtaus on vain 9 l/min. Crometta Green -suihkut säästävät vielä enemmän virtauksellaan, joka on vain 6 l/min. Samalla veden lämmitykseen kuluvan energian kulutus laskee.

Ajattoman moderneja valkoisia ja kromisia muotoja

Crometta 85 -suihkupäissä on klassinen harmaa suihkusiivilä, kun taas uudemmissa Crometta 100 -käsisuihkuissa on houkutteleva valkoinen/kromi-design ja suihkulevy, jonka halkaisija on 100 mm. Käsisuihkuja suurempaa suihkunautintoa tarjoavat pyöreät ja neliönmalliset yläsuihkut, joiden halkaisija on 240 mm. 

Hyvänolon käsisuihkut integroidulla suihkusäädöllä

Crometta-käsisuihkuja on saatavana jopa neljällä hemmottelevalla suihkumuodolla. Yläsuihkut puolestaan tarjoavat jopa kolme erilaista suihkumuotoa. Taatusti vaihtelevaa – kattaus riittää virkistävästä Rain-suihkusta aina hierovaan suihkuun. Tuntuu kuin olisit wellness-hoidossa. Suihkusäätö on helppoa ja tapahtuu kiertämällä vaivattomasti suihkulevyä. 

Kattava tuotepaletti: Suihkuseteistä suihkujärjestelmiin 

Crometta kattaa runsaasti yksilöllisiä suunnittelumahdollisuuksia, esim. huokeahintaiset suihkujärjestelmät, asennusratkaisut ammeeseen ja suihkuun sekä erityismallit remonttiin. Esimerkiksi Cromettan Vario-mallin suihkujärjestelmä: seinäkiinnikkeet ovat muunneltavia ja asennetaan helposti valmiisiin reikiin. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi