hansgrohe säästää vettä
hansgrohen vedensäästölaskuri

Säästöä vesikustannuksiin? Laske kuinka paljon voit säästää!

Etsitkö uuttaa hanaa tai suihkua? Arvostatko myös sitä, että ne säästävät arvokkaita resursseja? Bingo: Monissa hansgrohen tuotteissa on ympäristöystävällinen EcoSmart-teknologia, joka alentaa automaattisesti veden kulutusta. Alhainen kulutus tekee hyvää kukkarollesi ja ympäristölle.

Säästämällä vettä annat planeetalle

Selvitä, miten paljon EcoSmart ja CoolStart saavat aikaan

hansgrohen EcoSmart- ja CoolStart-teknologiat säästävät automaattisesti resursseja hansgrohen tuotteissa: Suihkumme, jotka käyttävät EcoSmart-teknologiaa, kuluttavat jopa 60 prosenttia vähemmän vettä kuin tavalliset tuotteet. Tämä tarkoittaa myös, että veden lämmittämiseen kuluu vähemmän energiaa. Tästä syystä EcoSmart-teknologia säästää myös energian kulutusta.

Laske, kuinka paljon säästät hansgrohen tuotteilla

Laske säästösi hansgrohen vedensäästölaskurilla nopeasti ja helposti. Jujuna on se, että näet myös puiden lukumäärän, jotka voitaisiin kastella säästämälläsi vedellä.
  • Suihkut: Säästölaskurilla voit arvioida, kuinka veden virtausta rajoittava EcoSmart-suihku vaikuttaisi vesi- ja energialaskuusi. Verkkotyökalu laskee vallitusta suihkumallista riippuen kotitaloutesi säästöpotentiaalin.
  • Hanat: Kaikki hansgrohen pesuallashanat on varustettu EcoSmart-teknologialla. Vanhan vesihanan vaihtaminen uuteen kannattaa joka tapauksessa. Säästät lisää energiaa, kun valitset hanan, jossa on CoolStart-toiminto. hansgrohe on asentanut tämän energiaa säästävän teknologian moniin pesuallashanoihin. Lämmin vesi virtaa näissä hanoissa vain silloin, kun todella tarvitset sitä. 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi