hansgrohe CoolContact

Termostaatit, joissa on viileä pinta: Lisää turvallisuutta kylpyhuoneessa

hansgrohen CoolContact-turvateknologia estää termostaatin kuumenemisen ja tekee suihkunautinnosta entistäkin turvallisempaa. Tällä jäähdytysteknologialla varustetut vedensäätimet ovat aina miellyttäviä koskettaa. Lisäys ”sisäisessä turvallisuudessa” estää kivuliaat palovammat. Hankinta kannattaa erityisesti silloin, kun kotitaloudessasi on pieniä lapsia. 

hansgrohen ammetermostaatti, jossa on viileä pinta.
Kosketa, ole hyvä: hansgrohe CoolContactilla termostaatin kotelo pysyy aina miellyttävän kylmänä. Syy: valvottu kylmän veden johtaminen.

CoolContact estää termostaatin pinnan kuumenemisen 

hansgrohe CoolContact suojelee uteliaita tutkivia käsiä, eikä vaara vaani myöskään säätimiä hapuillessa. Tämän turvateknologian ansiosta termostaattiin virtaava kylmä vesi johdetaan termostaatin ylä- ja etupinnan viereen. Näin ulkokotelo on aina miellyttävän viileä. Kuuma vesi ei pääse lähellekään. Jokainen perheenjäsen voi liikkua huolettomasti suihkussa ja ammeessa.

Näin se tapahtuu: Valvottu kylmän veden johtaminen

Sisään virtaava kylmä vesi johdetaan termostaatin runko-osaan siten, että se virtaa välittömästi koko etu- ja yläpinnan ohi. Se virtaa oikealta vasemmalle – termostaatin säätöosan suuntaan. Kuuma vesi johdetaan suoraan seinäliitännästä ja ilman kiertoteitä säätökasettiin. Sekavesi virtaa kylmän veden ympäröimänä säätökasetista ulos oikealle juoksuputkeen. Tarkemmin taka- ja alapuolen ohi.

UUTTA: Ecostat E – huoletonta suihkunautintoa koko perheelle

hansgrohe on valanut innovatiiviset teknologiansa korkealaatuiseen designtermostaattiin. Ecostat E. Tämän suihkun ja ammeen vedensäädin vakuuttaa turvallisella sisäisellä elämällään ja SoftCube-muotoilullaan, mikä tarkoittaa: geometrisia muotoja ja pehmeästi pyöristettyjä kulmia. Mukavan tuntuisten kahvojen helppokäyttöisyys ja selkeät merkinnät auttavat erityisesti lapsia ja senioreita. Ecostat E:n lisäturvaominaisuus: SafetyStop-toiminto säädettävään lämpötilarajoitukseen. Sitä käytettäessä suihku- ja kylpyvesi eivät voi olla liian kuumia.

UUTTA: Croma E – tekee kylpyhuoneestasi kauniimman, turvallisemman ja mukavamman

Ecostat E tekee suihkuttamisesta Croma E Showerpipe-suihkuilla turvallisen suihkuelämyksen. Lisäksi se on miellyttävä, sillä myös vakaa hansgrohe-suihkuklassikko Croma näyttäytyy erittäin modernissa SoftCube-muotoilussaan. Selkeät pinnat ja pehmeästi pyöristetyt kulmat tuntuvat ylä- ja käsisuihkuissa yhtä hyviltä kuin ne näyttävät. Croma E tarkoittaa raikasta muotoilua, intuitiivista käyttöä, loppuun asti mietittyjä toimintoja, houkuttelevaa hintaa – ja on ihanteellinen perhekylpyhuoneeseen.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi