Ylellinen suihkuelämys joka päivään: Rainfinity

hansgrohe uutuus

Rainfinity: Suurin suihkutunne

Etsitkö huippumodernia suihkua, joka hemmottelee sinua päivittäin ihanilla suihkuelämyksillä? Tutustu täällä Rainfinityyn, uusiin hansgrohen suihkuihin vaativille hyvänolon ja designin ystäville. Erityisten suihkumuotojen, kuten mikrohienon ja erittäin hiljaisen PowderRain-suihkumuodon, ansiosta päivittäisestä suihkustasi tulee aivan erityinen suihkunautinto.

PowderRain-suihku Rainfinity-yläsuikusta. PowderRain
Intense PowderRain suihku Rainfinity-yläsuikusta. Intense PowderRain
PowderRain Rainfinity-yläsuikusta. RainStream

Syvärentoutumista vaativille hyvänolon ja designin ystäville

Kylpyhuoneesi on henkilökohtainen hyvänolon paikka, jonka keskiössä on rentoutuminen. Kuvittele, että sinut kiedotaan suihkussa päästä varpaisiin hellänpehmeisiin mikropisaroihin – kaiken kattava ja vailla vertaistaan oleva nautinto. Rainfinity-designsuihkuilla koet näin kaikenkattavan aistikkaan hemmotteluohjelman. Se syntyy a) PowderRain-suihkumuodosta, joka on erityisen hellä ja hiljainen b) kaareutuvasta suihkusiivilästä, jossa on optimaalisesti järjestetyt suuttimet. Lisäksi suihkussa huipentuvat c) yksilölliset hyvänolonhetket ja syvimmät rentoutumisen tuntemukset. Tämä uusi hansgrohen hyvänolon ABC huolehtii täysin uudenlaisista suihkuelämyksistä.

Uusi designarkkityyppi: Sateessa seisominen ei ole koskaan ollut näin ihanaa

Rainfinityn muotoilu on visuaalinen nautinto. Moderni pinnan väri ja hillitysti strukturoitu suihkulevy tuovat  lisää viihtyisyyttä kylpyhuoneeseen. Suihkujen mattavalkoinen pinta muodostaa arvokkaan kontrastin grafiitinvärisiin suihkulevyihin. Myös hohtava kromipinta on näyttävä. Vaihdat suihkumuotojen välillä helposti ja intuitiivisesti Select-painikkeilla.

International Forum Designin tuomaristo piti Rainfinityn muotoilua niin poikkeuksellisena, että se palkitsi Rainfinityn arvostetulla if GOLD AWARD 2019 -palkinnolla. Perusteluna oli ”yhteensopivien mittasuhteiden ja taitavan materiaalisekoituksen erinomainen työstäminen”.
Päästä irti ja nauti

Tutustu Rainfinityn kaikkiin puoliin kuvagalleriassa.

Rainfinity: Kaiken kattavaa suihkumukavuutta laajalla valikoimalla

Vaikuttavan aistikas nautinto ja minimalistisen kylpyhuonemuotoilun trendinluoja: Rainfinity vakuuttaa kautta linjan. Oli sitten kyse suurista, pyöreistä käsisuihkuista (Ø 130 mm) tai puristisesta puikkokäsisuihkusta. Tai hyllyn ja hartiasuihkun yhdistelmästä, jonka ansiosta kasvot ja hiukset pysyvät kuivina. Tai yläsuihkusta, jossa on uudenlainen seinäliitäntä, joka voidaan säätää juuri oikeaan kulmaan ja jonka ansiosta suihkuvarsi on tarpeeton. Muita Rainfinityn muotoilun ekstroja ja tuoteominaisuuksia löydät tuotesivultamme.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi