Ilmaisuvoimaisia designhanoja

Moderni. Tarkka. Vaikuttava. Metropol.

Metropol-hanasarja määrittää uuden selkeyden kylpyhuoneessa. Suora ja ilmaisuvoimainen muotoilu ihastuttaa kaikkia. Metropolin geometriset linjat tekevät unohtumattoman vaikutuksen moderneissa ympäristöissä. Inspiroidu täällä: hansgrohen kaunis ja monipuolinen sekä tuorein sarja.

hansgrohen uutuus: Metropol-kylpyhuonehanat.
Valitse viidestä erilaisesta juoksuputken korkeudesta - ComfortZone: 100–260 mm.

Vahvailmeinen muotoilu

Metropol-hanasarjan tarkka ja sulava muotoilu tarkoittaa korkealaatuista kylpyhuonesuunnittelua ja valikoitua yksilöllisyyttä. Tyylikäs ja geometrinen siluetti luo kohokohtia pesualtaalle, suihkuun ja kylpyammeeseen. Kahvat ja juoksuputket on sovitettu harmonisesti toisiinsa niiden rinnakkaisten ääriviivojen ansiosta. Metropol-hanat yllättävät vaihtoehtojensa monipuolisuudella. Sinulle tämä tarkoittaa paljon liikkumatilaa haluamassasi suunnitelmassa ja toteutuksessa.

Metropol-pesuallashanat

Valitse kolmesta kahvatyypistä:

  • litteä ja elegantti vipukahva
  • filigraani lenkkikahva
  • minimalistinen Select-kahva intuitiiviseen käyttöön nappia painamalla.

Rakastatko liikkumavapautta? Viimeistelet jokaisen pesuallashanan optimaalisesti pesuallashanalla. Hanoja on saatavana viidessä eri korkeudessa – määrittele henkilökohtainen ComfortZonesi. Hanamalli 100 on saatavana myös pidemmälle ulottuvalla juoksuputkella: Näin saat lisää mukavuutta pesualtaalle.

Lattialla seisova pesuallashana on esteettinen kohokohta, joka muokkaa tilaa. Se sijoitetaan vapaasti seisovana pesupaikan taakse tai viereen. Katseenvangitsija on myös 3-reikäinen pesuallashana, jossa on erilliset, täydelliset rinnakkaiset käyttökahvat. Valittavana kaksi eri ComfortZonea

Lattialla seisovan Metropol-amme- ja suihkuhanan video.

Vaikuttavia kiintopisteitä suihku- ja kylpyammealueella

Myös hansgrohen uusin hanasarja luo suihku- ja ammehanoillaan ympäristön, joka tuo jokaiseen kylpyhuoneeseen lisää luonnetta.

Suihkunautintoa Metropolilla

Geometrinen muotoilu ja sen tarkat ääriviivat jatkuvat myös suihkussa. Vaikuttava: pinta-asennettava yksiotehana, joka säätelee vettä tyylikkäästi ja luotettavasti. Saat minimalistiset piiloasennushanat kahdessa kahvavaihtoehdossa: vipu ja kaari. Metropoliin sopii täydellisesti neliömäinen Raindance E -yläsuihku, jonka ominaisuuksia ovat kokonaisvaltainen geometrinen muotoilu ja luksusnautinto suihkutettaessa.

Kylpeminen Metropolilla

Modernit Metropol-hanat ovat visuaalisia ja toiminnallisia kohokohtia jokaisessa ammeessa. Jokaisen mallin kanssa kylvet monta vuotta onnistuneesta muotoilusta nauttien! Antoisa ammehana on sekundan vastakohta ja vakuuttaa voimakkaalla, selkeällä pinnallaan. Litteä piiloasennusohjaus on ajaton ilmestys minimalistisena ja neliömäisenä muotoiluna. Rakastut myös tähän: Lattialla seisova amme- ja suihkuhana vapaasti seisovan kylpyammeen luona. Tämä ratkaisu ilmaisee ainutlaatuisuutta. Hämmästytät vieraitasi.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi