Ilmaisuvoimaisia designhanoja

Moderni. Tarkka. Vaikuttava. Metropol.

Metropol-hanasarja määrittää uuden selkeyden kylpyhuoneessa. Suora ja ilmaisuvoimainen muotoilu ihastuttaa kaikkia. Metropolin geometriset linjat tekevät unohtumattoman vaikutuksen moderneissa kylpyhuoneympäristöissä. 

hansgrohen uutuus: Metropol-kylpyhuonehanat.
Valitse viidestä erilaisesta juoksuputken korkeudesta - ComfortZone: 100–260 mm.

Vahvailmeinen muotoilu

Metropol-hanamalliston tarkka ja geometrinen muotoilu edustaa korkealaatuista kylpyhuonesuunnittelua ja valikoitua yksilöllisyyttä. Tyylikäs, kulmikas siluetti tekee Metropolista pesualtaan kohokohdan. Kahva ja juoksuputki on sovitettu harmonisesti yhteen niiden samansuuntaisten ääriviivojen ansiosta. Metropol-hanamallisto yllättää vaihtoehtojen monipuolisuudella. Sinulle tämä tarkoittaa paljon liikkumatilaa suunnittelussa ja toteutuksessa.

Metropol-pesuallashanat

Valitse kolmesta kahvatyypistä:

  • litteä ja elegantti vipukahva
  • filigraani lenkkikahva
  • minimalistinen Select-painike intuitiiviseen käyttöön nappia painamalla.

Arvostatko tilaa pesualtaalla? Viimeistele pesupaikka optimaalisen korkuisella pesuallashanalla. Hanoja on saatavana viidessä eri ComfortZone -korkeudessa – valitse itsellesi sopivin. Hana ComfortZone-korkeudella 100 on saatavana myös pidemmälle ulottuvalla juoksuputkella: Näin saat lisää tilaa käsienpesulle altaassa.

Lattialla seisova pesuallashana on esteettinen kohokohta, joka muokkaa tilaa. Se sijoitetaan vapaasti seisovana pesupaikan taakse tai viereen. Katseenvangitsija on myös 3-reikäinen pesuallashana, jossa on erilliset, rinnakkaiset käyttökahvat kylmälle ja kuumalle vedelle. Valittavana kaksi eri ComfortZonea. 

Lattialla seisovan Metropol-amme- ja suihkuhanan video.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi