Kollaasi: tätä laatu tarkoittaa hansgrohella.
Tiukka testaus, riippumaton sertifiointi

Laatumerkin hansgrohe hanat ja suihkut

Mitä ensiluokkainen tai laatumerkki oikeastaan tarkoittavat? Meillä ne tarkoittavat muodon ja toiminnon parasta laatua. Jotta olisit kauan tyytyväinen ja onnellinen hansgrohen tuotteiden parissa. Meille itsestäänselvyyksiä ovat kehittelyn ja valmistuksen tiukat standardit ja testit. Lisäksi riippumattomat laitokset vahvistavat erinomaisen laadun toistuvasti. hansgroheen voit luottaa.

Hansgrohe toimittaa merkkilaatua. Vuodesta 1901 lähtien

Sana ”laatu” tuo ensimmäiseksi mieleen korkealaatuiset tuotteet. Meiltä niitä löytyy, totta kai. Toimitamme vain erinomaisia, juomavesilaatua vastaavia materiaaleja, jotka on testattu pitkäaikaistesteissä. Hansgrohe Group ymmärtää kuitenkin käsitteen ”laatutyö” paljon laajemmin. Laatukäsite nojaa neljään pylvääseen: Tuotantolaatu, suunnittelulaatu, valmistuslaatu ja palvelulaatu.

Olemme asettaneet riman korkealle. Asiakkaamme sekä kumppanimme tekniikan alalla ja projektikaupassa kaikkialla maailmassa arvostavat tätä. Schwarzwaldista kotoisin oleva hana- ja suihkuvalmistaja on perustellusti yksi maailman johtavista saniteettialan yrityksistä. Sekä alan muotoilujohtaja.

Hansgrohen nelidimensionaalinen laatukäsite

  • Tuotelaatu. Voit luottaa siihen, että pitkäikäisiksi suunnitellut tuotteet ovat turvallisia, vakaita ja niillä on pitkä käyttöikä. Hansgrohe-laatu tarkoittaa myös: käyttöystävällisyyttä, älykästä toimintatapaa, yksinkertaista asennusta ja teknologioita, jotka tuovat sinulle aitoa lisäarvoa.
  • Designlaatu. Erinomainen design kestää kauemmin kuin nopeasti vaihtuvat trendit. Tämä tarkoittaa: Rakastat ja käytät mielelläsi ajattomia kylpyhuonetuotteitamme vuosienkin jälkeen. Designlaatu tarkoittaa Hansgrohella aina sisäistä ja ulkoista kauneutta. Tästä todistavat monet tunnustukset ja muotoilupalkinnot.
  • Valmistuslaatu. Hansgrohe panostaa tuotannossa valikoituihin materiaaleihin, korkeaan teknologiaan ja tarkkuustyöhön, sekä ympäristönsuojeluun, tehokkaaseen resurssien käyttöön ja henkilöstön hyviin työolosuhteisiin. Tällä tavoin kestävästi ja arvokkaasti valmistettuja tuotteita voi ostaa hyvällä omallatunnolla.
  • Laadukas palvelu. Olemme aina tavoitettavissa. Tapaa meidät messuilla ja tapahtumissa, tai koe hanat ja suihkut livenä Hansgrohen Aquademiessa. Se, että ammattilaiskumppaneillamme on hyvä ammatillinen ja kaupallinen koulutus, hyödyttää myös asiakasta.

Saniteettituotteissa olennaisinta ovat turvallisuus, hygienia ja ensiluokkainen toimintatapa. Tästä syystä Hansgrohe tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti riippumattomien tarkastus- ja sertifiointilaitosten kanssa, kuten esim. KIWA tai TÜV, kun on kyse palovammansuojasta, juomaveden laadusta, veden- ja energiansäästöstä tai turvallisesta käytöstä tai elektroniikasta. Näin hansgrohe korostaa merkkituotteillensa asetettuja korkeita laatu-, kuluttajansuoja- ja ympäristönsuojeluvaatimuksia.

Video: Näin Hansgrohe luo laatua.
KIWA STA-tuotesertifikaatti

KIWA STA-tuotesertifikaatti

KIWA STA -tyyppihyväksyntätodistus on ruotsalainen hyväksyntädokumentti, joka kertoo, että tuote täyttää myös Suomessa käytössä olevat EN Standardit (EN817, EN200 tai EN1111) ja uuden eurooppalaisen juomavesistandardin vaatimukset. Ruotsin ääniluokkavaatimus on sama kuin Suomessa, joten KIWA STA-hyväksynnän saaneet tuotteet kuuluvat Suomessakin samaan äänitasoluokkaan (I tai II). KIWA STA-hyväksyntöjen sivustolle.
TÜV SÜD -tarkastussinetti, tarkastettua turvallisuutta, valvottua tuotantoa.

TÜV SÜD -sertifikaatti: ”Tarkastettua turvallisuutta, valvottua tuotantoa”

TÜV-SÜD-tarkastussinetti ”Tarkastettua turvallisuutta, tuotantoa valvottu” löytyy kotitaloustuotteista, viihde-elektroniikasta, urheilu- ja vapaa-ajantuotteista sekä leluista, työkaluista ja huonekaluista. TÜV SÜD vahvistaa tällä tarkastusmerkillä, että valmistajan tuotteet vastaavat kansallisia ja kansainvälisiä standardeja. Lisäksi tarkastetaan myös tuotantolaitokset.

TÜV SÜD on todennut esimerkiksi seuraavat hansgrohen merkkituotteet ja -sarjat hyviksi ja turvallisiksi:

  • Raindance Rainmaker -yläsuihkut, myös valaistuksella
  • Unica Comfort -suihkusetit kahvalla ja jalkatuella
  • Kiinteät tiskialtaat ruostumattomasta teräksestä kaiken kokoisina ja kaikissa malleissa
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi