Kollaasi: tätä laatu tarkoittaa hansgrohella.
Tiukka testaus, riippumaton sertifiointi

hansgrohe hanat ja suihkut tunnistat laadusta

Mitä ensiluokkainen laatu oikeastaan tarkoittaa? Meillä se tarkoittaa muodon ja toiminnallisuuden parasta tasoa. Jotta olisit hansgrohen tuotteiden parissa tyytyväinen ja onnellinen pitkään. Meille itsestäänselvyyksiä ovat tuotekehityksen ja valmistuksen tiukat standardit ja testit. Erinomaisen laadun vahvistavat toistuvasti eri maiden riippumattomat sertifiointi- ja tyyppihyväksyntälaitokset. hansgrohen laatuun voit luottaa.

Hansgrohe – laatua vuodesta 1901.

Sana ”laatu” tuo ensimmäiseksi mieleen korkealaatuiset tuotteet. Meiltä niitä löytyy, totta kai. Toimitamme kestäviä, juomavesistandardit täyttävistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, jotka on testattu pitkäaikaistesteissä. Hansgrohe Group ymmärtää kuitenkin laadun käsitteenä paljon laajemmin. Laatukäsite nojaa neljään osa-alueeseen: Tuotelaatu, designlaatu, valmistuslaatu ja palvelulaatu.

Olemme asettaneet riman korkealle. Asiakkaamme sekä kumppanimme tekniikan alalla ja projektikaupassa kaikkialla maailmassa arvostavat tätä. Schwarzwaldista kotoisin oleva hana- ja suihkuvalmistaja on perustellusti yksi maailman johtavista saniteettialan yrityksistä. Sekä alan muotoilujohtaja.

Hansgrohen neliulotteinen laatukäsite

 • Tuotelaatu. Voit luottaa siihen, että tuotteet ovat turvallisia, toimintavarmoja ja niillä on pitkä käyttöikä. Hansgrohe-laatu tarkoittaa myös käyttäjäystävällisyyttä, älykästä toimintatapaa, yksinkertaista asennusta ja teknologioita, jotka tuovat sinulle aitoa lisäarvoa.
 • Designlaatu. Erinomainen design kestää nopeasti vaihtuvia trendiejä pidempään. Tämä tarkoittaa: Rakastat ja käytät mielelläsi ajattomia kylpyhuonetuotteitamme vielä vuosienkin jälkeen. Designlaatu tarkoittaa Hansgrohella aina sisäistä ja ulkoista kauneutta. Tästä todistavat monet tunnustukset ja muotoilupalkinnot.
 • Valmistuslaatu. Hansgrohe panostaa tuotannossa ensiluokkaisiin materiaaleihin, korkeatasoiseen teknologiaan, tarkkuuteen sekä ympäristönsuojeluun, tehokkaaseen resurssien käyttöön ja henkilöstön hyviin työolosuhteisiin. Tällä tavoin kestävästi ja arvokkaasti valmistettuja tuotteita voit ostaa hyvällä omallatunnolla.
 • Palvelulaatu. Olemme aina tavoitettavissa. Voit ottaa yhteyttä sähköisesti tai puhelimitse, kokea hanat ja suihkut livenä Hansgrohen showroomissa tai tavata meidät messuilla ja tapahtumissa. Huolehdimme myös ammattilaiskumppaniverkostomme kouluttamisesta, jotta tuotteidemme hankkiminen, asentaminen ja huoltaminen sujuu jouhevasti.

Saniteettituotteissa olennaisinta ovat turvallisuus, hygienia ja ensiluokkainen toiminta. Tästä syystä Hansgrohe tekee yhteistyötä maailmanlaajuisesti riippumattomien tarkastus- ja sertifiointilaitosten kanssa, kuten esim. KIWA, Eurofins ja TÜV. Nämä toimijat tarkistavat, että tuotteet ovat turvallisia käyttää. Näin hansgrohe korostaa tuotteillensa asetettuja korkeita laatu-, kuluttajansuoja- ja ympäristönsuojeluvaatimuksia.

STF-tyyppihyväksyntä takaa soveltuvuuden Suomen markkinoille.

Suomalainen STF-tyypihyväksyntä

STF-tyyppihyväksyntätodistus on suomalainen hyväksyntädokumentti, joka kertoo, että tuote täyttää kansalliset, lainsäädännössä annetut vaatimukset vesikalusteiden olennaisista teknisistä vaatimuksista ja että tuote on testattu ja tyyppihyväksyntälaitos on tehnyt laadunvarmistuksen. Suomessa astuivat voimaan 1.1.2020 uudet asetukset, joiden mukaisia tyyppihyväksyntöjä myöntää 1.1.2020 alkaen ympäristöministeriön valtuuttamat tyyppihyväksyntälaitokset Eurofins Expert Services ja Kiwa Inspecta.

Uusia vesikalusteasetuksia sovelletaan rakennushankkeisiin, jotka ovat tulleet vireille rakennusvalvontaviranomaiselle 1.1.2020 tai sen jälkeen. Jos rakennuslupaprosessi on alkanut rakennusvalvontaviranomaisella ennen 1.1.2020, sovelletaan rakennusprojektiin asetuksia, jotka olivat voimassa rakennuslupaprosessin aloittamisen aikaan. Hansgrohe hakee Suomessa myytäville tuotteille, jotka ovat tyyppihyväksyntäasetuksen piirissä, voimassa olevien asetusten mukaiset tyyppihyväksynnät. Voimassa olevan tyyppihyväksynnän numeron löydät tuotteen tietojen yhteydestä (mikäli tuote on tyyppihyväksyntämenettelyn piirissä). Lisätietoa ja dokumentteja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

STA-tyyppihyväksyntä kertoo että tuote täyttää EN standardit \(EN817, EN200 tai EN1111\) ja uuden eurooppalaisen juomavesistandardin vaatimukset.

KIWA STA -tuotesertifikaatti

KIWA STA -tyyppihyväksyntätodistus on ruotsalainen hyväksyntädokumentti, joka kertoo, että tuote täyttää myös Suomessa käytössä olevat EN Standardit (EN817, EN200 tai EN1111) ja uuden eurooppalaisen juomavesistandardin vaatimukset. Ruotsin ääniluokkavaatimus on sama kuin Suomessa, joten KIWA STA-hyväksynnän saaneet tuotteet kuuluvat Suomessakin samaan äänitasoluokkaan (I tai II). KIWA STA-hyväksyntöjen sivustolle.

TÜV SÜD -tarkastussinetti, tarkastettua turvallisuutta, valvottua tuotantoa.

TÜV SÜD -sertifikaatti: ”Tarkastettua turvallisuutta, valvottua tuotantoa”

TÜV-SÜD-tarkastussinetti ”Tarkastettua turvallisuutta, tuotantoa valvottu” löytyy kotitaloustuotteista, viihde-elektroniikasta, urheilu- ja vapaa-ajantuotteista sekä leluista, työkaluista ja huonekaluista. TÜV SÜD vahvistaa tällä tarkastusmerkillä, että valmistajan tuotteet vastaavat kansallisia ja kansainvälisiä standardeja. Lisäksi tarkastetaan myös tuotantolaitokset.

TÜV SÜD on testannut ja todennut esimerkiksi seuraavat hansgrohe-tuotteet hyviksi ja turvallisiksi:

 • Raindance Rainmaker -yläsuihkut, myös valaistuksella
 • Unica Comfort -suihkusetit kahvalla ja jalkatuella
 • Kiinteät tiskialtaat ruostumattomasta teräksestä kaiken kokoisina ja kaikissa malleissa
DVGW:n tarkastussinetti hansgrohea varten.

Saksan kaasu- ja vesialan yhdistyksen (DVGW) sertifikaatti

DVGW keskittyy työssään erityisesti turvallisuuteen, hygieniaan, ympäristöön ja kuluttajasuojaan. Sen tarkastussinetti takaa turvallisen kaasun- ja vedenjakelun vaativimpien kansainvälisten standardien mukaisesti sekä tukee alaa teknis-tieteellisissä asiayhteyksissä.

DVGW-tarkastussinetillä sertifioituja hansgrohe-tuotteita ovat esimerkiksi:

 • Pinta-asennushanat ja -termostaatit ammeeseen ja suihkuun
 • Piiloasennushanat ja -termostaatit ammeeseen ja suihkuun
 • Piiloasennusrunko-osat
 • Pesuallas- ja pesuistuinhanat sekä viemäröintivarusteet
 • Pesuallashanat ja liitäntäletkut
 • Käsisuihkut
 • Suihkuletkut 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi