Man showering with EcoSmart overhead shower made by hansgrohe.
Suojellaan yhdessä planeettaamme!

Kestävä: Näin autamme sinua säästämään arvokkaita resursseja arjessa

Vesi on elämän edellytys ja intohimomme. Tästä syystä teemme kaikkemme suojellaksemme tätä arvokasta resurssia panostamalla vettä ja energiaa säästäviin suihkuihin, hanoihin ja teknologioihin. Myös tuotteiden tuotanto ja hävittäminen vaikuttavat  myös planeettamme ilmastoon ja luonnonvarojen kiertokulkuun, mistä kannamme myös vastuumme. hansgrohen tuotteilla voit suojella ilmastoa aktiivisesti!

Vihreä. Vihreämpi. Eco* 2030.

Hansgrohe tekee vettä johtavista tuotteista ympäristöystävällisiä.
Vihreä. Vihreämpi. Eco 2030 on Hansgrohe Groupin keihäänkärkiprojekti. Hans Jürgen Kalmbachin johdolla varustamme kaikki vettä johtavat tuotteemme ympäristöystävällisesti.

”Vuoteen 2030 mennessä haluamme muuttaa koko vettä johtavien hansgrohe- ja AXOR-merkkien tuotevalikoiman vettä ja energiaa säästäviin teknologioihin. Tulevaisuudessa niiden on oltava osa jokaista energiatehokasta kunnostusta ja uudisrakentamista. Sitoudumme kylpyhuoneessa ja keittiössä päästöjen kannalta oleellisten säätöruuvien yhteiseen kiristämiseen.” 

Hans Jürgen Kalmbach
Hansgrohe SE:n johtokunnan puheenjohtaja 

* Hansgrohe Group määrittelee käsitteen ECO veden ja/tai energian kulutuksen vähentämisenä vettä johtavissa tuotteissa käytön aikana vähintään 22 prosenttia verrattuna perusvuoteen 2020.

Matkamme kohti vihreää muutosta

Hansgrohen panos planeettamme suojelemiseksi.

Käsisuihku kuluttaa eniten hiilidioksidia käytössä

Käsisuihkun käyttövaihe.

Käsisuihkun käyttövaihe on kaikkein CO2-intensiivisin. Asiakkaidemme käytössä käsisuihkujen CO2-päästöt ovat noin 1 000 kertaa suurempia, kuin valmistuksessa. Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme muuttaa koko suihku- ja hanavalikoimamme vuoteen 2030 mennessä ECO-tuotteiksi. Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että alennamme vettä johtavien tuotteidemme käytönaikaista veden- ja/tai energiankulutusta vähintään 22 prosenttia verrattuna perusvuoteen 2020.

Tutustu vettä ja energiaa säästäviin teknologioihimme

Luomme asiakkaillemme inspiroivia elämyksiä veden parissa – ja tarkkailemme samalla jalanjälkeämme maapallolla. Tästä syystä erinomainen muotoilu ja resurssien säästäminen kulkevat Hansgrohella käsi kädessä. Teknologioillamme EcoSmart ja CoolStart säästät joka päivä paljon vettä ja energiaa! Esittelemme seuraavilla videoilla, miten tämä toimii.

Säästä vettä – ja anna puolestasi takaisin planeetalle.

Näin lasket veden, energian ja rahan säätösi


hansgrohen vedensäästölaskurin avulla lasket nopeasti ja helposti, kuinka paljon voit todella säästää hansgrohe-hanoilla ja -suihkuilla. Aloitetaanpa: Laske ensin vesikustannuksesi, sen jälkeen saat merkittäviä säästöjä ja suojelet ilmastoa!

Sukella syvemmälle


Lue lisää hansgrohen vastuullisuudesta ja panoksestamme planeettamme suojelemiseksi.  Esitettä voi helposti selata näytöllä tai ladata myöhempää käyttöä varten.

hansgrohe Sustainability Brochure 2023
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi