hansgrohe CoolStart

CoolStart-hanoilla oikea ote energiansäästöön

hansgrohe CoolStart -hanat ovat ilmastoystävällisiä, koska kahvan keskiasennossa virtaa ainoastaan kylmää vettä – vakiohanoissa energiaa kuluu heti keskiasennossa. CoolStart-teknologian avulla vesijohtojärjestelmääsi ei täytetä turhaan lämpimällä vedellä, näin syntyy vähemmän resursseja, CO2-päästöjä ja kustannuksia. Hyvää ympäristölle ja lompakolle!

Säästä energiaa taloudessa hansgrohe CoolStartilla.
Kahvan keskiasennossa hansgrohe CoolStart -hanoista tulee vain kylmää vettä. Kun tarvitset kuumaa vettä, käännä kahvaa vasemmalle.

Näin pienennät päivittäin lämminvesikustannuksiasi 

Missä voimme säästää energiaa, miten voimme päästää vähemmän hiilidioksidia ilmakehään, mitä voimme tehdä ilmastonmuutoksen torjumiseksi? Nämä kysymykset ovat kaikkien mielessä. Paras paikka etsiä vastauksia on kodin energiankuluttajat, joita käytämme useita kertoja päivässä, kuten pesuallashanat. Hansgrohe CoolStart -periaate on yhtä yksinkertainen kuin nerokas: näillä hanoilla lämmintä tai kuumaa vettä virtaa vain silloin, kun sitä todella tarvitaan. Tarvittavaa energiaa käytetään vasta sitten, kun käännät kahvaa vasemmalle.

CoolStart: Energiansäästö taloudessa käy todella helposti

Tavalliset hanat toimivat eri tavalla: Jatkuvatoiminen lämmitin, kiertovesipumppu ja muut vedenlämmittimet käynnistyvät jo silloin, kun kahva on perusasennossa. Emme kuitenkaan aina tarvitse kuumaa vettä, vai tarvitsemmeko? Kun on kyse juomasta, käsien pesusta, kukkien kastelemisesta tai siivouksesta, kylmä vesi riittää. Juuri siinä on juju: CoolStart-hanat lämmittävät vettä vain silloin, kun huomaat sen olevan tarpeen. Sinä päätät, kuinka lämmin veden tulee olla - ja kuinka monta kertaa päivässä sitä tarvitset. Tyypillistä hansgrohea: taloudellisella CoolStart-hanalla voit nauttia täydestä mukavuudesta ja kauniista muotoilusta.

Säästä energiaa taloudessa ja nauti kauniista muotoilusta

Laske lämpimän veden kulutusta, pienennä CO2-jalanjälkeä, säästä rahaa

Laske lämpimän veden kulutusta CoolStart-hanoilla.
hansgrohe ei halua, että katsot televisiota 24/7. Mutta haluamme tukea sinua hoitamaan arvokkaita resursseja hyvin. Siksi tuotekehittelijämme työskentelevät 24/7.

Käynnistä "coolisti", säästä energiaa.

Laskuesimerkistämme näet, kuinka paljon nelihenkinen talous, joka käyttää hansgrohe CoolStart -hanaa vuoden ajan päivittäin 20 minuutin ajan, voi kuluttaa 508 kilowattituntia vähemmän energiaa kuin tavanomaisella hanalla. Jotta tämä ei jäisi abstraktille tasolle – 500 kWh:n avulla voit:

  • paahtaa 67 564 palaa paahtoleipää;
  • katsoa televisiota 24/7 yli vuoden ajan;
  • föönata hiuksiasi 500 tunnin ajan.

Aloita coolisti, vähennät CO2-päästöjäsi.

Taustaa: noin 90 % talouden CO2-päästöistä syntyy lämpimän veden valmistamisesta suihkua, ammetta ja pesuallasta varten. Laskuesimerkki: nelihenkinen talous, joka lämmittää veden kaasulla, voi kuluttaa CoolStart-hanan avulla vuosittain 23 kilogrammaa vähemmän CO2:ta kuin tavanomaisella hanalla. Käytännössä:

  • Kaksi 23 metriä korkeaa täysikasvuista pyökkiä tarvitsevat kaksi vuotta näiden 23 kilogramman kompensoimiseksi.  

Käynnistä "coolisti", säästä rahaa.

Tämä erityisen tärkeää aikoina, joina energian hinnat kohoavat pilviin. Laskuesimerkki: nelihenkinen talous, joka lämmittää vettä kaasulla, voi joka vuosi säästää 61,97 euroa vaihtamalla vanhan vesihanansa CoolStart-hanaan. Näin ollen:

  • CoolStart-hana on maksanut itsensä takaisin alle kahdessa vuodessa.  

Näiden laskelmien perusta löytyy tämän sivun lopusta*

Löydä CoolStart-hanasi ja säästä:

*Energian prosentuaalinen säästö näyttää hansgrohe CoolStart-tuotteen säästön verrattuna tavanomaiseen hansgrohe-tuotteeseen ilman CoolStartia. 

Pesuallashanan käytön laskenta perustuu 5 litran keskimääräiseen kulutukseen minuutissa 3 baarin paineella. Mahdollisimman tarkan tuloksen saamiseksi tätä arvoa on sovitettava yksilöllisesti. Vaadittava energia 1 vesilitran lämmittämiseen 1 °C:n verran: 1 kcal tai 0,00116 kWh. Vaadittava energia 1 vesilitran lämmittämiseen 10 °C:sta 35 °C:seen (pesuallashanan veden lämpötila): 0,029 kWh/vesilitra [laskettuna energiakaavalla kansainvälisen yksikköjärjestelmän (IS) yleisten laskentaperusteiden pohjalta. kWh:n muuntaminen öljyksi: 10 kWh = 1 litra öljyä]. 

Tässä ehdotetut energiahinnat vastaavat Saksan keskiarvoja ja niitä on sovitettava yksilöllisesti mahdollisimman tarkan tuloksen saamiseksi. Oletuksena on 12,2 ct/kWh. Kotitalouslaitteiden energiankulutus perustuu näihin arvoihin (tila 04/2022).

Hansgrohe SE ei voi taata tulosten oikeellisuutta, koska laskenta riippuu monista arvaamattomista tekijöistä ja eikä ole siten sitova. Se riippuu erityisesti energiahinnoista. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi