Koira nauttii pesusta hansgrohen DogShowerilla.
DogShower

Koirasuihku on nelijalkaisen spa-elämys

Rakastat koiraasi ja kärsit, kun karvakuono stressaantuu suihkusta ja kylvystä. Haluat varmasti parasta lemmikillesi: toivota siis koiran pesuvallankumous tervetulleeksi. hansgrohe DogShower silittelee nelijalkaisen ystävän vedellä puhtaaksi. Uudenlaisessa koirasuihkussa sekä isot että pienet koirat pysyvät rauhallisina – kuten myös niitä pysyvät ihmiset.

DogShower Käsisuihku koiralle 150 3jet Select

  • Kolme suihkumuotoa pehmeään hoitoon ja tehokkaaseen puhdistukseen
  • Pehmeät suuttimet harjaavat vedellä ja hierovat samalla
  • WaterBoost: Kasvata vedenvirtausta yksilöllisesti napin painalluksella
Koiran pesua ja hyvää oloa
Suihkumuodot
Suihkumuodot

Koiran pesua ja hyvää oloa

Valittavanasi on kolme suihkumuotoa: turkille pehmeä suihku, joka puhdistaa ja hieroo samalla selkää, suihku jaloille ja Mono-suihkumuoto tassuille. Pehmeät ja hiljaiset suihkumuodot rauhoittavat koiraa ja sopivat myös herkille ja vaikeasti saavutettavissa oleville kehon osille.


Helposti puhdistettava koiraharja
QuickClean
QuickClean

Helposti puhdistettava koiraharja

Koiran pesun jälkeen puhdistat harjaa muistuttavat silikonisuuttimet todella helposti. Pitkillä suuttimilla on suurempi halkaisija kuin harjoilla yleensä ja ne ovat joustavia. Voit raaputtaa lika- ja saippuajäämät helposti pois.


DogShowerin kiinnitys käden käänteessä
UniversalFit
UniversalFit

DogShowerin kiinnitys käden käänteessä

Kylpyhuoneessa pitäisi tapahtua ja nopeasti, mutta tavallinen käsisuihkusi on vielä liitettynä suihkuletkuun. Vaihda suihku kädenkäänteessä: DogShowerin voi liittää ja irrottaa pesun jälkeen erityisen vaivattomasti letkun sovittimella.     


Vaihda suihkumuotoja yhdellä kädellä
Select
Select

Vaihda suihkumuotoja yhdellä kädellä

Vaihda todella helposti Select-painikkeella kolmen suihkumuodon välillä. Vaihto tapahtuu yhdellä kädellä ja huolehtii harmonisesti virtaavista suihkusessioista.

Napin painalluksella

Suurenna yksilöllisesti vesimäärää
WaterBoost
WaterBoost

Suurenna yksilöllisesti vesimäärää

DogShowerissa vesimäärän voi sovittaa yksilöllisesti todella helposti pesun aikana: napin painalluksella korotat virtaamaa, niin että se on 9 l/min ja huuhtelu on tehokasta. Myös sitkeä lika lähtee tällä tavoin helposti.


Stressinpoisto-ohjelma koiralle ja ihmiselle (kun on kyse vedestä)

Päättyykö koiran peseminen kylpyhuoneessasi kaaokseen? Ja puutarhaletku on lemmikin suurin vihollinen? Koiraekspertit ja -psykologit ovat kehittäneet hansgrohe DogShowerin, joka tunnetaan myös nimellä Furly DogShower. Suutinten hierova vaikutus muistuttaa selän silittelyä ja koira nauttii samalla rentouttavasta suihkuelämyksestä.

hansgrohen DogShowerin puolesta puhuu:
  • Rentouttamisohjelma. Pehmeät ja hiljaiset vesisuihkut ja hierontasuihkut alentavat stressiä suihkutettaessa.
  • Vaihda kolmea suihkumuotoa todella helposti. Select-painikkeella luot yhdellä kädellä harmonisesti virtaavia suihkusessioita. Tämä tapahtuu yhtä vaivattomasti kuin ihmisten hansgrohe-suihkuissa.
  • Tehokkuutta pesuun: napin painalluksella korotat virtaamaa 9 litraan minuutissa.
  • Ergonomia: suihkulevyn muotoilu sopii koiran keholle. Ergonominen kahva istuu hyvin käteen.
  • Helppo asentaa. DogShower sopii käsisuihkun vakioliitäntään.

Koiranystävät äänessä: DogShowerin saamaa palautetta 

”Kohtasin ”Likainen koira” -haasteen ja testasin siksi @hansgrohe_dogshower -suihkua. Todellinen helpotus pestäessä paksua ja pitkää turkkia! Harjaksien avulla lian ja vaahdon huuhtominen on helppoa. Voin sanoa omasta puolestani, että koiran suihkuttaminen on todella mukavampaa.”   
@luke_goes_online

”Saimme testata @hansgrohe_dogshower-suihkua. Olemme todella tyytyväisiä! Suutinten ansiosta turkki kastuu nopeasti kokonaan. Koiran suihkuttaminen on todella helppoa DogShowerilla! Jopa mieheni on innostunut. Hän yllättyi, miten nopeasti Lailan paksu turkki kastui ja miten helppoa sampoon ”poisharjaaminen” oli! Suosittelemme ehdottomasti DogShoweria!” 
@dailyscarlett_

”Olen todella täpinöissäni. Yukin turkki on niin paksu, että normaali suihkupää on liian heikko. Turkkiin jäi jatkuvasti sampoojäämiä. Mono-suihkulla voi pestä helposti kasvot ja polkuanturat. Muulle keholle käytin kokonaisia suuttimia. Sampoo lähti sillä todella helposti pois turkista. Olen erittäin tyytyväinen, koska suihku helpottaa pesemistä uskomattoman paljon. Suihkupään asentaminenkin on todella yksinkertaista ja onnistuu alle minuutissa.” 
@yuki_thesnowdevil

”Erikoissuihkupäällä pystyy pitkien silikonisuuttimien ansiosta kastelemaan tiiviin pohjavillan hetkessä.”
@behuetet_geliebt

”@hansgrohe_dogshower -suihku helpottaa valtavasti koiran pesemistä. Suihku on suunniteltu nimenomaan koiran pesemiseen. Se auttaa huuhtelemaan perusteellisesti sekä kuran että sampoon turkista. Yhdellä kädellä voi helposti käyttää suihkua ja vaihtaa samalla kolmen suihkumuodon välillä sekä pitää toisella kädellä koirasta kiinni.” 
@littleblueheart_

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi